Chinees

Welke talen ondersteunt de FooEvents Check-ins app?

De FooEvents Check-ins app ondersteunt momenteel de volgende talen: Engels Afrikaans Arabisch Chinees (Vereenvoudigd) Tsjechisch Nederlands Frans Duits Grieks Hebreeuws Hindi Hongaars Italiaans Maleis Portugees Russisch Spaans Zweeds Je kunt je taalvoorkeuren op elk gewenst moment wijzigen via de instellingen van je apparaat om de Check-ins app te gebruiken in een van de ondersteunde talen.

Welke talen ondersteunt de FooEvents Check-ins app? Read More "

Ondersteunt FooEvents PDF Tickets Aziatische tekens?

De FooEvents PDF Tickets plugin maakt gebruik van de Dompdf PHP library om PDF documenten te genereren. Chinese, Japanse en Koreaanse (CJK) karakters worden ondersteund in PDF Tickets, maar alleen als het Firefly Sung lettertype wordt gebruikt. Hier zijn de stappen om dit lettertype in te schakelen: Ga naar je WordPress Admin Area Navigeer naar FooEvents > Instellingen > PDF Tickets Selecteer Firefly Sung in [...]

Ondersteunt FooEvents PDF Tickets Aziatische tekens? Read More "

Globale instellingen

FooEvents biedt verschillende globale instellingen die het gedrag van je evenementen en tickets kunnen beïnvloeden. U kunt ook het uiterlijk van de FooEvents Check-ins app in de plugin-instellingen. Navigeer naar FooEvents > Instellingen in de linker zijbalk van je WordPress dashboard Selecteer de relevante tab en wijzig de instellingen zoals vereist Wijzigingen opslaan

Globale instellingen Read More "

PDF-tickets

Vereist de FooEvents PDF Tickets plugin De FooEvents PDF Tickets plugin voegt tickets als PDF's aan de e-mail die wordt verzonden naar aanwezigen of ticket kopers. U kunt ervoor kiezen om alleen de PDF en plan tekst e-mail te sturen, of u kunt FooEvents om de PDF bijlage bij de HTML-ticket e-mail. Secties FooEvents PDF instellen

PDF-tickets Read More "