1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /

Plugin overzicht

FooEvents verbetert standaard WooCommerce producten en voegt evenement en ticketing mogelijkheden toe aan je website door het gebruik van plugins. FooEvents bestaat uit een hoofdplugin (FooEvents voor WooCommerce) en verschillende andere plugins die extra functionaliteit toevoegen. FooEvents biedt ook iOS en Android Event Check-ins apps en verschillende ticket thema's die het uiterlijk van uw ticket e-mails en PDF-ticket bijlagen te veranderen.

Voor een volledig overzicht van de functionaliteit die FooEvents biedt, kun je kijken in de Functies Tour sectie.

Artikelen