1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /

Verkooppunt (POS)

FooEvents POS is een web-based point of sale plugin voor WooCommerce die draait op uw eigen server en stelt u in staat om te verkopen en af te drukken tickets in-persoon. U kunt ook gebruik maken van FooEvents POS om fysieke producten te verkopen met geavanceerde point of sale functies.

Het FooEvents POS systeem kan worden gebruikt om tickets en pasjes te verkopen voor theatershows, concerten, conferenties, sportevenementen, themaparken, sportfaciliteiten, bioscopen, voedselbeurzen, waterparken, bustours, sportwedstrijden, scooterverhuur, musea, boottochten, aquaria, kajaktours, toeristische activiteiten, kermissen, feestlocaties en nog veel meer!

FooEvents POS integreert volledig met WooCommerce en maakt gebruik van uw bestaande producten, variaties, voorraad, klanten en fiscale instellingen in real-time. Dit betekent dat naast de verkoop van toegang tot uw evenementen en diensten, kunt u ook verkopen traditionele fysieke producten.

Verwerk betalingen rechtstreeks binnen het FooEvents POS-systeem met behulp van bepaalde Stripe en Square kaartlezers. Je kunt de kaartgegevens van een klant ook handmatig invoeren, wat perfect is voor het opnemen van bestellingen via de telefoon of als de hardware niet beschikbaar is in jouw land.

Print aangepaste tickets op uw evenement rechtstreeks vanuit FooEvents POS met behulp van de meeste thermische ontvangst of standaard desktop printers.

FooEvents POS biedt volledige ondersteuning voor alle FooEvents-uitbreidingen, zodat je het volgende kunt vastleggen aangepaste deelnemersveldentoegang verkopen tot meerdaagse evenementenbieden stoelselectie of verkopen reserveerbare slots persoonlijk aan de deur van je evenement of bedrijf.

Artikelen