CRM

WooCommerce Follow-ups Integratie

BELANGRIJK: Met ingang van 31 mei 2023, heeft WooCommerce met pensioen de WooCommerce Follow-Ups extensie en raadt klanten in plaats daarvan gebruik maken van hun AutomateWoo extensie. WooCommerce Follow-ups is niet langer beschikbaar voor aankoop op WooCommerce.com. WooCommerce blijft zijn WooCommerce Follow-ups extensie ondersteunen tot mei 2024, maar het lijkt erop dat er geen verdere plugin updates zullen worden vrijgegeven door WooCommerce.

WooCommerce Follow-ups Integratie Read More "

Mailchimp Integratie

FooEvents bevat de mogelijkheid om deelnemers automatisch toe te voegen aan een Mailchimp-publiekslijst wanneer tickets worden gegenereerd. Je kunt ook standaard tags of evenement-specifieke tags opgeven die kunnen worden gebruikt om je Mailchimp lijst te segmenteren. Secties Voordat je begint FooEvents verbinden met Mailchimp Instellen van de Mailchimp API-sleutel Instellen van de Mailchimp server prefix Sla de

Mailchimp Integratie Read More "