1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Hulpbronnen van derden
  6. /

WooCommerce Follow-ups Integratie

BELANGRIJK: Per 31 mei 2023 heeft WooCommerce de WooCommerce Vervolgacties uitbreiding en raadt klanten aan liever hun AutomateWoo extensie. WooCommerce Follow-ups is niet langer beschikbaar voor aankoop op WooCommerce.com. WooCommerce blijft zijn WooCommerce Follow-ups extensie te ondersteunen tot mei 2024, maar het lijkt geen verdere plugin updates zullen worden vrijgegeven door WooCommerce.

We hebben een vergelijkbare integratie geïmplementeerd met AutomateWoo die we aanbevelen als alternatief.

De volgende documentatie blijft van kracht tot mei 2024 en is alleen bedoeld om bestaande WooCommerce Follow-ups klanten te helpen. Implementeer geen nieuwe integraties met de WooCommerce Follow-ups plugin, omdat deze niet zullen worden ondersteund.

FooEvents voor WooCommerce integreert met de WooCommerce Follow-ups plugin die het mogelijk maakt om geautomatiseerde follow-up e-mails te sturen naar deelnemers met de evenementdatum, boekingsdatum en inchecktijd als triggers.

Secties #

Vereisten

Voordat je verder gaat, is het belangrijk dat je bekend bent met hoe de WooCommerce Follow-ups plugin werkt en in staat bent om standaard follow-up e-mails in te stellen en de ingebouwde triggers te gebruiken. WooCommerce Opvolgingen biedt uitgebreide documentatie dat zal u begeleiden door het proces van het opzetten van follow-up e-mails. Als je eenmaal vertrouwd bent met het gebruik van WooCommerce Follow-ups, ga dan door naar de volgende secties waar we de verschillende aangepaste triggers die worden toegevoegd door FooEvents doornemen.

Een nieuwe opvolgmail maken

Een nieuwe e-mail maken:

1. Navigeer naar Vervolg > E-mail in de linkerzijbalk van uw WordPress beheerdersgebied
  2. Gebruik de Nieuwe opvolging maken knop om een nieuwe opvolgmail te maken
  3. Open de e-maileditor en vul de standaardinhoudsvelden en -voorkeuren in

Het FooEvents-opvolgingstype instellen

Screenshot 2022 05 17 om 13.23.28

1. Navigeer naar de Type follow-up metavak rechts van het scherm
  2. Selecteer FooEvents uit het vervolgkeuzemenu. Hierdoor worden de nodige FooEvents-triggers toegevoegd aan de Follow-ups Details sectie onder aan het scherm

FooEvents Triggers voor WooCommerce Follow-ups

Triggers bepalen de planning en criteria voor het verzenden van opvolgmails.

Screenshot 2022 05 17 om 13.25.26

De FooEvents triggers bevatten de volgende opties:

Vertraging verzenden #

Dit is de geplande vertragingstijd voor of na de trigger. Je kunt de vertragingstijd instellen op een specifiek aantal minuten, uren, dagen, weken, maanden of jaren.

Trekker #

De volgende FooEvents triggers zijn beschikbaar en ondersteunen verschillende gebeurtenistypes:

Enkel Meerdaagse Zitplaatsen Boekbaar
Na ticket uitgegeven Ja Ja Ja Ja
Na het ticket inchecken Ja Ja Ja Ja
Na datum evenement Ja Ja Ja Geen
Voor evenementdatum Ja Ja Ja Geen
Na boekingsdatum Geen Geen Geen Ja
Vóór de boekingsdatum Geen Geen Geen Ja

Product #

Stel de trigger zo in dat deze alleen van toepassing is op een specifiek product. Wanneer het product wordt gekocht door je klanten, wordt de relevante FooEvents-trigger geactiveerd en wordt de opvolg-e-mail ingepland.

Categorieën #

Je kunt instellen dat de trigger van toepassing is op meerdere producten met behulp van de categorie filter. Wanneer producten in de betreffende categorie worden gekocht door je klanten, wordt de betreffende FooEvents-trigger geactiveerd en wordt de opvolgmail ingepland.

Downloadbare bestanden #

Geef op welke downloadbare bestanden moeten worden opgenomen in de opvolgmail.

FooEvents Variabelen

Personaliseer je e-mails met de volgende FooEvents-variabelen/samenvoegingstags:

• {fooevents_download_url}
  • {fooevents_download_filename}
  • {fooevents_attendee_first_name}
  • {fooevents_attendee_last_name}
  • {fooevents_ticket_number}
  • {fooevents_event_name}
  • {fooevents_event_date}
  • {fooevents_event_directions}
  • {fooevents_event_type}
  • {fooevents_event_start_hour}
  • {fooevents_event_start_minutes}
  • {fooevents_event_start_period}
  • {fooevents_event_end_hour}
  • {fooevents_event_end_minutes}
  • {fooevents_event_end_period}
  • {fooevents_bookings_slot}
  • {fooevents_bookings_slot_term}
  • {fooevents_bookings_date}
  • {fooevents_bookings_date_term}
  • {fooevents_seating_row_name_label}
  • {fooevents_seating_row_name}
  • {fooevents_seating_seat_number_label}
  • {fooevents_seating_seat_number}
  • {fooevents_custom_attendee_fields}
Tags , , , , , , , , ,