kaart

Hoe wijzig ik het tabblad 'Gebeurtenisdetails'?

Het tabblad 'Evenement Details' op de productpagina kan worden aangepast op een upgrade-veilige manier door het overschrijven van de FooEvents template-bestanden. Kopieer het sjabloon eventtab.php op de volgende locatie: wp-content/plugins/fooevents/templates/eventtab.php Upload het bestand naar de volgende locatie in je themamap: wp-content/themes/YOUR_THEME_NAME/fooevents/templates/eventtab.php Waarschuwing: Bewerk deze bestanden niet binnen de FooEvents plugin zelf

Hoe wijzig ik het tabblad 'Gebeurtenisdetails'? Read More "

Waarom worden de FooEvents beschrijving en Google Map niet weergegeven?

Dit gebeurt bij sommige thema's als de Google Map niet goed is ingesteld. Gebruik je FooEvents om een Google Map weer te geven op je productpagina? Zo ja, volg dan deze stappen: Zorg ervoor dat je een geldige Google Maps API-sleutel hebt opgeslagen in FooEvents > Instellingen > Integratie > Google Maps Als

Waarom worden de FooEvents beschrijving en Google Map niet weergegeven? Read More "