Mailchimp

Hoe stuur ik herinneringen, meldingen en follow-ups naar deelnemers?

AutomateWoo Mailchimp WP Fusion Het wijzigen van het Ticket-thema Kalendermeldingen AutomateWoo FooEvents integreert met WooCommerce AutomateWoo waarmee je geautomatiseerde follow-up e-mails en tekstberichten (SMS) kunt sturen naar deelnemers op basis van aangepaste triggers voor een evenement of boeking. Het AutomateWoo Integratie helpdocument legt in meer detail uit hoe dit werkt. Mailchimp FooEvents bevat de [...]

Hoe stuur ik herinneringen, meldingen en follow-ups naar deelnemers? Read More "

Mailchimp Integratie

FooEvents bevat de mogelijkheid om deelnemers automatisch toe te voegen aan een Mailchimp-publiekslijst wanneer tickets worden gegenereerd. Je kunt ook standaard tags of evenement-specifieke tags opgeven die kunnen worden gebruikt om je Mailchimp lijst te segmenteren. Secties Voordat je begint FooEvents verbinden met Mailchimp Instellen van de Mailchimp API-sleutel Instellen van de Mailchimp server prefix Sla de

Mailchimp Integratie Read More "

Globale instellingen

FooEvents biedt verschillende globale instellingen die het gedrag van je evenementen en tickets kunnen beïnvloeden. U kunt ook het uiterlijk van de FooEvents Check-ins app in de plugin-instellingen. Navigeer naar FooEvents > Instellingen in de linker zijbalk van je WordPress dashboard Selecteer de relevante tab en wijzig de instellingen zoals vereist Wijzigingen opslaan

Globale instellingen Read More "