Hoe toon of verberg ik bepaalde producten of variaties in de POS?

U kunt aangeven of een bepaald product te tonen of te verbergen in FooEvents POS door het bewerken van het product in de WooCommerce backend en te klikken op de POS Instellingen tab. Het product wordt standaard weergegeven in de POS, tenzij u specifiek het vinkje weghaalt bij de instelling "Toon dit product in de POS", die voorkomt dat het product wordt weergegeven in

Hoe toon of verberg ik bepaalde producten of variaties in de POS? Read More "