Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat?

FooEvents legt de exacte tijd een deelnemer is ingecheckt of uitgecheckt en slaat deze tijden in uw WordPress database. Met behulp van de FooEvents CSV export functie, kunt u genereren en downloaden van een CSV-bestand dat alle aanwezigen bevat voor een bepaald evenement met de check-in en check-out tijden voor elke deelnemer.

Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat? Read More "