Hoe voeg ik een kalenderdatumkiezer toe aan mijn "Boekbare" evenement?

Het is mogelijk om een kalenderrooster toe te voegen aan een "Boekbaar" evenement waarbij het klikken op een specifiek slot automatisch de juiste slots selecteert in de vervolgkeuzelijsten voor datum en tijd wanneer de pagina opnieuw wordt geladen. De Drive-in Cinema-demo is een voorbeeld van een evenement dat op deze manier werkt. Hier zijn de instructies voor hoe je

Hoe voeg ik een kalenderdatumkiezer toe aan mijn "Boekbare" evenement? Read More "