derde partij

Hoe kan ik tickets overdragen of importeren vanuit een ander systeem?

FooEvents heeft een ingebouwde ticket CSV import tool die kan worden gebruikt om een groot aantal tickets te importeren voor een evenement dat is gegenereerd in een ander systeem. Om tickets te importeren uit een ander systeem, moet je eerst de ticketinformatie exporteren uit het andere systeem als een CSV [...]

Hoe kan ik tickets overdragen of importeren vanuit een ander systeem? Read More "

Kaartjes importeren

FooEvents heeft een ingebouwde ticket CSV importeren tool die kan worden gebruikt om een groot aantal tickets importeren voor een evenement. Het kan ook worden gebruikt om ticket gegevens te migreren van een derde partij systeem in FooEvents. Om tickets te importeren, moet je eerst de FooEvents plugin installeren en een evenement aanmaken. Secties Samenvatting

Kaartjes importeren Read More "

Integreert FooEvents POS met plug-ins van derden?

FooEvents POS integreert niet specifiek met derden WordPress en WooCommerce plugins zoals WooCommerce Product Bundles en WooCommerce Min / Max Orders, hoewel we willen ondersteuning toe te voegen voor hen in de toekomst. Bepaalde plugins van derden kunnen nog steeds werken, afhankelijk van de functionaliteit die ze uitvoeren, maar we kunnen geen garanties geven. FooEvents voor WooCommerce, echter,

Integreert FooEvents POS met plug-ins van derden? Read More "

Waarom wordt de geselecteerde boekingssleuf of stoel niet weergegeven op de afrekenpagina?

Als de boekingssleuf of zitplaatsinformatie die is geselecteerd op de evenementpagina niet correct wordt overgenomen op de afrekenpagina, dan kan dit worden veroorzaakt door een conflict of instelling in je thema of een andere plugin van derden. Als je het Flatsome-thema gebruikt, moet je de "Zwevende veldlabels" uitschakelen.

Waarom wordt de geselecteerde boekingssleuf of stoel niet weergegeven op de afrekenpagina? Read More "

Incompatibele plugins

Terwijl FooEvents werkt perfect met de meerderheid van de derde partij WordPress en WooCommerce plugins, zijn er bepaalde plugins die we ons bewust zijn van die helaas conflicteren met FooEvents of invloed hebben op de goede werking van uw website. Als uw site gebruik maakt van een van de plugins op deze lijst, raden wij u aan een alternatieve oplossing te vinden indien mogelijk.

Incompatibele plugins Read More "