1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Problemen oplossen
  6. /

Waarom wordt de geselecteerde boekingssleuf of stoel niet weergegeven op de afrekenpagina?

Als de boekingssleuf of zitplaatsinformatie die is geselecteerd op de evenementpagina niet correct wordt overgedragen naar de afrekenpagina, dan kan dit worden veroorzaakt door een conflict of instelling in uw thema of een andere plugin van derden. Als u de Flatsome thema moet u de "Zwevende veldlabels" in de afrekenopties. Andere thema's kunnen vergelijkbare instellingen hebben, maar we raden aan om bij twijfel contact op te nemen met de auteur van het thema.

Tags , , , , , , , ,