Belasting

Fiscale Instellingen FooEvents POS maakt gebruik van de ingebouwde WooCommerce fiscale instellingen bij het toepassen van belastingen op bestellingen. Dit betekent dat alle fiscale instellingen en belastingtarieven die al zijn geconfigureerd voor uw WooCommerce winkel, automatisch worden toegepast in de FooEvents POS apps. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Belastingen om uw winkel fiscale instellingen te configureren.

Belasting Read More "