1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Verkooppunt (POS)
  6. /

Belasting

Belastinginstellingen

FooEvents POS gebruikt de ingebouwde WooCommerce Belastinginstellingen bij het toepassen van belastingen op bestellingen. Dit betekent dat alle fiscale instellingen en belastingtarieven die reeds zijn geconfigureerd voor uw WooCommerce winkel, automatisch worden toegepast binnen de FooEvents POS app.

Ga naar WooCommerce > Instellingen > Belastingen om de belastinginstellingen van je winkel te configureren.

afbeelding24 1
Prijzen inclusief belasting Deze optie bepaalt hoe je productprijzen invoert en hoe belasting wordt toegepast op de prijzen. "Ja, ik zal de prijzen inclusief belasting invoeren". betekent dat alle productprijzen in je winkel worden ingevoerd inclusief basisbelasting. "Nee, ik zal de prijzen exclusief belasting invoeren". betekent dat alle productprijzen in je winkel worden ingevoerd exclusief basisbelasting.
Bereken belasting op basis van Bij het selecteren van een nieuw of bestaand klantprofiel bij het afrekenen, FooEvents POS gebruikt deze instelling om te bepalen welk adres moet worden gebruikt bij het toepassen van belastingtarieven op de bestelling. Factuuradres van klant Verzendadres van klant Basisadres van winkel
Belasting voor verzendklasse Instelling die momenteel niet wordt gebruikt door de FooEvents POS app.
Afronding Deze optie bepaalt of totalen worden afgerond per regel of op subtotaalniveau.
Extra belastingklassen FooEvents POS ondersteunt zowel standaard belastingklassen als extra aangepaste belastingklassen.
Prijzen weergeven in de winkel Deze optie bepaalt hoe prijzen worden weergegeven in je shop/catalogus en binnen de FooEvents POS app. Kies uit inclusief/exclusieve belastingweergave.
Prijzen weergeven tijdens het winkelen en afrekenen Deze optie bepaalt hoe prijzen worden weergegeven op je winkelwagen- en afrekenpagina's, zowel online als in de FooEvents POS app - het werkt onafhankelijk van je catalogusprijzen. Kies tussen inclusief/exclusieve weergave van belastingen.
Prijs achtervoegsel Hiermee kunt u het label onder de productprijs wijzigen in FooEvents POS naar bijvoorbeeld "excl. belasting".
Belastingtotalen weergeven Dit bepaalt of meerdere belastingtarieven worden weergegeven als een gecombineerd totaal tijdens het afrekenen of als een gespecificeerde lijst met belastingen.

Ga naar WooCommerce > Instellingen > Belastingen > Standaardtarieven om de belastingtarieven van je winkel in te stellen.

FooEvents POS ondersteunt zowel standaard belastingklassen evenals extra aangepaste belastingklassen.

afbeelding4 5

Standaard zal FooEvents POS het adres van je winkel gebruiken om te bepalen welke belastingtarieven worden toegepast bij het verwerken van bestellingen voor gastklanten. U kunt het adres van uw winkel door te navigeren naar WooCommerce > Instellingen > Algemeen

Bij het selecteren van een nieuwe of bestaande klant profiel bij het afrekenen, zal FooEvents POS gebruik maken van de WooCommerce 'Bereken belasting op basis van' om te bepalen welk adres moet worden gebruikt bij het toepassen van de relevante belastingtarieven op de bestelling.

Ga naar WooCommerce > Instellingen > Belastingen > Bereken belasting op basis van om deze instelling te configureren op basis van een van de volgende opties:

• Factuuradres klant
  • Verzendadres klant
  • Basisadres winkel