FooEvents POS

Integreert FooEvents POS met betalingsdienstaanbieders?

Ja, FooEvents POS integreert rechtstreeks met Stripe en Square. U kunt ook handmatig invoeren van een klant kaartgegevens (handmatige kaartinvoer), die perfect is voor het nemen van bestellingen via de telefoon of als de hardware niet beschikbaar is in uw land. Als u geen gebruik van Square of Stripe, kunnen kaartbetalingen handmatig worden verwerkt met behulp van een

Integreert FooEvents POS met betalingsdienstaanbieders? Read More "

Moet ik andere FooEvents plugins installeren om FooEvents POS te gebruiken?

FooEvents POS is een standalone plugin, wat betekent dat je niet nodig hebt om andere FooEvents plugin extensies te installeren om de standaard functies van de FooEvents POS app te gebruiken. Echter, om een van de FooEvents integratie functies, waaronder het verkopen en afdrukken van tickets, het maken van boekingen en het selecteren van zitplaatsen te gebruiken, moet u

Moet ik andere FooEvents plugins installeren om FooEvents POS te gebruiken? Read More "