Aan de slag met FooEvents

Deze handleiding om aan de slag te gaan met FooEvents bevat informatie die je kunt gebruiken om de FooEvents plugins op je site te installeren, te gebruiken en bij te werken. Elke sectie bevat ook links naar meer gedetailleerde informatie en instructies. Paragrafen Hoe FooEvents werkt Koop een licentie Download de plugins Installeer de FooEvents plugins Activeer de plugins Activeer automatische updates Configureer [...]

Aan de slag met FooEvents Read More "