kassa

Werkt FooEvents met de WooCommerce Checkout en winkelwagen blokken

FooEvents werkt momenteel alleen met de klassieke shortcode-gebaseerde WooCommerce Checkout en Cart ervaring. Als zodanig zal de aanwezigen sectie die wordt weergegeven op de Checkout pagina niet worden weergegeven bij het gebruik van de nieuwe standaard WooCommerce Cart en Checkout blokken. Het gedeelte Aanwezigen wordt gebruikt om de volgende informatie over de bezoeker weer te geven: Details van deelnemers Aangepaste velden voor deelnemers Zitplaatsen [...]

Werkt FooEvents met de WooCommerce Checkout en winkelwagen blokken Read More "

Waarom wordt de geselecteerde boekingssleuf of stoel niet weergegeven op de afrekenpagina?

Als de boekingssleuf of zitplaatsinformatie die is geselecteerd op de evenementpagina niet correct wordt overgenomen op de afrekenpagina, dan kan dit worden veroorzaakt door een conflict of instelling in je thema of een andere plugin van derden. Als je het Flatsome-thema gebruikt, moet je de "Zwevende veldlabels" uitschakelen.

Waarom wordt de geselecteerde boekingssleuf of stoel niet weergegeven op de afrekenpagina? Read More "

Winkelwagen

De winkelwagen slaat de items van een Bestelling op terwijl deze nog bezig is, voordat de betaling is ontvangen en de bestelling is voltooid. Om items aan de winkelwagen toe te voegen, klikt u gewoon op de miniatuur van het product en het wordt onmiddellijk aan de winkelwagen toegevoegd. Producten die variaties bevatten, worden aangegeven met een klein rasterpictogram

Winkelwagen Read More "

Kassa

Zodra producten zijn toegevoegd aan de winkelwagen, moet u het afrekenproces voltooien, zodat de bestelling van de klant kan worden aangemaakt in uw WooCommerce-winkel en tickets kunnen worden gegenereerd voor evenementproducten. Om het afrekenproces te starten, klikt u op de knop Afrekenen rechtsonder in het scherm. De secties die worden weergegeven in de [...]

Kassa Read More "

Wat kan ik doen als mijn site een time-out heeft wanneer er veel tickets tegelijk worden gekocht?

Als je website uitvalt of bevriest op de afrekenpagina wanneer een groot aantal tickets worden gekocht in een enkele bestelling, dan is het mogelijk dat de webserver waarop je WordPress website is geïnstalleerd niet genoeg geheugen beschikbaar heeft. We raden je aan contact op te nemen met je webhost/serviceprovider en hen te vragen om

Wat kan ik doen als mijn site een time-out heeft wanneer er veel tickets tegelijk worden gekocht? Read More "