Hoe pas ik de kleuren en het logo van de FooEvents POS interface aan?

U kunt de interface kleuren en het logo dat wordt weergegeven in de FooEvents POS interface door te navigeren naar FooEvents plugin-instellingen en vink het vakje op de Check-ins App tab die zegt "Gebruik deze kleuren voor FooEvents POS". De app titel, accent kleur, accent tekstkleur en geüploade app logo die worden gebruikt in [...]

Hoe pas ik de kleuren en het logo van de FooEvents POS interface aan? Read More "