Ondersteunde hardware

Secties Desktop printers Thermische printers Thermische printer instellingen Barcode scanners Stripe betalingen Square betalingen Desktop printers Tickets en bonnetjes kunnen worden afgedrukt met een USB, AirPrint (FooEvents POS alleen op macOS) OF draadloze compatibele printer. Een uitgebreide lijst van AirPrint-only apparaten kan worden bekeken op deze Apple support pagina. Hier zijn een paar printers [...]

Ondersteunde hardware Read More "