Hoe wijzig ik het tabblad 'Gebeurtenisdetails'?

Het tabblad 'Evenement Details' op de productpagina kan worden aangepast op een upgrade-veilige manier door het overschrijven van de FooEvents template-bestanden. Kopieer het sjabloon eventtab.php op de volgende locatie: wp-content/plugins/fooevents/templates/eventtab.php Upload het bestand naar de volgende locatie in je themamap: wp-content/themes/YOUR_THEME_NAME/fooevents/templates/eventtab.php Waarschuwing: Bewerk deze bestanden niet binnen de FooEvents plugin zelf

Hoe wijzig ik het tabblad 'Gebeurtenisdetails'? Read More "