Waarom wordt de geselecteerde boekingssleuf of stoel niet weergegeven op de afrekenpagina?

Als de boekingssleuf of zitplaatsinformatie die is geselecteerd op de evenementpagina niet correct wordt overgenomen op de afrekenpagina, dan kan dit worden veroorzaakt door een conflict of instelling in je thema of een andere plugin van derden. Als je het Flatsome-thema gebruikt, moet je de "Zwevende veldlabels" uitschakelen.

Waarom wordt de geselecteerde boekingssleuf of stoel niet weergegeven op de afrekenpagina? Read More "