aangepaste velden

Gegevens van deelnemers bewerken

Het is mogelijk om de gegevens van een bezoeker op een ticket te wijzigen. Hier zijn de stappen voor hoe dit te doen: Klik op FooEvents > Tickets in je WordPress Admin Area Open het ticket dat je wilt wijzigen Wijzig de waarden van de velden als dat nodig is Klik op "Bijwerken" Klik op het vakje "Ticket opnieuw verzenden" zodat het ticket opnieuw wordt gegenereerd en opnieuw wordt verzonden [...]

Gegevens van deelnemers bewerken Read More "

Waarom wordt de optie voor aangepaste velden niet weergegeven onder de schermopties van WordPress?

Als de "Custom Fields" checkbox niet wordt weergegeven onder "Schermopties" in uw WordPress Admin Area, kan er iets in uw huidige thema of een derde partij plugin die een conflict veroorzaakt of misschien het uitschakelen van deze instelling als deze functionaliteit is standaard opgenomen in WordPress. Hier zijn een aantal dingen die je kunt proberen:

Waarom wordt de optie voor aangepaste velden niet weergegeven onder de schermopties van WordPress? Read More "