1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Problemen oplossen
  6. /

Waarom wordt de optie voor aangepaste velden niet weergegeven onder de schermopties van WordPress?

Als de "Aangepaste velden"Het selectievakje wordt niet weergegeven onder "Schermopties" in uw WordPress Beheersgebiedkan er iets in je huidige thema of een plugin van derden dat een conflict veroorzaakt of misschien deze instelling uitschakelen omdat deze functionaliteit standaard in WordPress zit.

Hier zijn enkele dingen die je kunt proberen:

1. Schakel over naar een standaardthema tijdelijk en controleer of de optie "Aangepaste velden" beschikbaar wordt
  2. Deactiveer al je plugins behalve FooEvents en WooCommerce om te controleren of je dit probleem nog steeds ervaart. Zo niet, dan kun je je plugins een voor een opnieuw activeren om te zien welke het conflict veroorzaakt.