betalingsmethoden

Waarom worden de betaalmethoden FooEvents POS niet weergegeven?

FooEvents POS bevat de mogelijkheid om betaalmethoden te beheren vanuit uw WordPress admin gebied. Met behulp van de bestaande WooCommerce betaalmethode management scherm, kunt u inschakelen / uitschakelen specifieke betalingsmethoden, wijzigen van de weergave volgorde, en geef ze aangepaste titels door te klikken op de knop Beheren. Als u al geconfigureerd de betaalmethoden en ze nog steeds niet verschijnen binnen de FooEvents [...]

Waarom worden de betaalmethoden FooEvents POS niet weergegeven? Read More "

Plugin-instellingen

Om de FooEvents POS plugin-instellingen te bekijken, in te loggen op uw WordPress dashboard en ga naar FooEvents POS > Instellingen in de linker zijbalk. Secties Algemeen Gebruikers Producten Bestellingen Ontvangsten Betalingsmethoden Integratie Analytics Status Algemeen FooEvents licentiesleutel Vereist voor automatische plugin updates. Gebruik FooEvents Check-ins app uiterlijk instellingen Gebruik dezelfde aangepaste uiterlijk instellingen voor

Plugin-instellingen Read More "