1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Verkooppunt (POS)
  6. /

Plugin-instellingen

De FooEvents POS plugin-instellingenlog in op uw WordPress dashboard en ga naar FooEvents POS > Instellingen in de linkerzijbalk.

Secties #

Algemeen

FooEvents scherm met betalingsinstellingen
FooEvents licentiesleutel Vereist voor automatische plugin-updates.
Gebruik FooEvents Check-ins app uiterlijk instellingen Gebruik dezelfde aangepaste weergave-instellingen voor FooEvents POS die zijn geselecteerd voor de app Inchecken.
App titel De titel die wordt weergegeven op het aanmeldscherm onder het app-logo en die ook wordt gebruikt om de pagina te benoemen die de POS laadt voor verdere aanpassing.
App logo Upload of selecteer een bestaande afbeelding die zal worden gebruikt als het hoofdlogo van de app (PNG-indeling met transparantie wordt aanbevolen).
Primaire interfacekleur De primaire kleur die wordt gebruikt om verschillende interface-elementen in de app te stylen, zoals knoppen, spinners, koppen van bestellijsten en schuifbalken.
Primaire tekstkleur De primaire kleur die wordt gebruikt voor bodytekst in verschillende interface-elementen in de app.
App-icoon Upload of selecteer een bestaande afbeelding die zal worden gebruikt als het hoofdicoon van de app (512 x 512 PNG-indeling met transparantie wordt aanbevolen).

Gebruikers

FooEvents POS Klantinstellingen
POS Klanten
Gebruikersrol klant De FooEvents POS app zal alleen gebruikers ophalen met de geselecteerde rollen. Dit kan worden aangepast door het selecteren van andere gebruiker rol (len) in de multi-selectie box.
Standaard klant Selecteer de klant die standaard moet worden gebruikt voor alle nieuwe orders die worden aangemaakt in de FooEvents POS app.
POS Gebruikers Standaard is de toegang tot FooEvents POS beperkt tot gebruikers met de "Administrator" of "Kassier" gebruikersrol. Echter, als je wilt dat andere gebruikers toegang hebben tot de FooEvents POS app, maar niet per se wilt geven ze Admin toegang tot uw site, kunt u machtigingen beheren voor andere gebruikers rollen door het installeren van een gratis WordPress plugin genaamd Editor Gebruikersrol.

Producten

Screenshot 2022 11 07 om 09.24.48 e1667808999778

Weer te geven productcategorieën De FooEvents POS app toont standaard alle gepubliceerde producten, maar je kunt specifieke productcategorieën selecteren in de multi-selectiebox.
Productstatus

De FooEvents POS app zal alleen producten ophalen met de geselecteerde status.

Producten op aanvraag Bij het ophalen van alle gegevens kun je opgeven hoeveel producten de FooEvents POS app moet laden in elk verzoek (lagere waarden zullen resulteren in langzamere productlaadtijden, maar dit werkt meestal beter voor servers met beperkte middelen).
Alleen producten ophalen die op voorraad zijn De FooEvents POS app toont alleen producten die een status van 'Op voorraad' hebben.
Labels van kenmerken weergeven Geef labels van kenmerken weer naast hun waarden voor productvariaties.
Decimale waarden in hoeveelheden gebruiken Schakel het gebruik van decimale waarden in het hoeveelheidsveld in.

Bestellingen

Screenshot 2023 08 22 om 15.57.05
Te laden bestelstatussen
De FooEvents POS app zal alleen orders ophalen met de geselecteerde statussen. Dit kan worden aangepast door het selecteren van elke status met behulp van de multi-select box.
Belastingslimiet bestellen Beperk het aantal te laden recente orders in de FooEvents POS app.
Bestelnotities ophalen De FooEvents POS app zal ophalen en weer te geven overeenkomstige bestelling notities in de Order Details sectie. Dit kan leiden tot prestatieproblemen en de FooEvents POS app kan opraken van het geheugen op bepaalde platforms wanneer een groot volume van de bestellingen wordt opgehaald. Het uitschakelen van deze instelling zal nog steeds laden notities aan klanten.
Bestelling indienen statussen Selecteer de statussen die worden weergegeven op het afrekenscherm om de standaardstatus voor het indienen van een bestelling op te heffen bij het indienen van een bestelling.
Standaard bestelstatus indienen Stel de standaardstatus in die orders moeten hebben bij het verzenden via de POS.
Onvolledige bestelstatussen Bestellingen met de geselecteerde statussen kunnen via het afrekenproces worden verzonden om een betaling vast te leggen. Bestelgegevens zoals items in de winkelwagen, klant- of couponcodes kunnen niet worden bewerkt.
E-mails over nieuwe bestellingen uitschakelen Schakel het verzenden van nieuwe order e-mails in WooCommerce voor orders gemaakt in de FooEvents POS app.
Waarschuwingen voor nieuwe bestellingen > Bestelstatus Selecteer de order statussen die een nieuwe order alert moeten triggeren in de POS app wanneer nieuwe of bijgewerkte orders worden opgehaald in de achtergrond.
Waarschuwingen voor nieuwe bestellingen > Verzendmethode Selecteer de verzendmethoden die een nieuwe order alert moeten triggeren in de POS app wanneer nieuwe of bijgewerkte orders worden opgehaald in de achtergrond.

Ontvangsten

Screenshot 2022 11 07 om 09.26.48 e1667809054513
Winkel logo Selecteer een bestaande afbeelding om te gebruiken als logo op ontvangsten of upload een nieuw bestand (bij voorkeur hi-res zwart-wit).
Naam winkel Naam van de winkel die op kassabonnen wordt weergegeven.
Inhoud koptekst Optionele inhoud die direct na de winkelnaam en het logo bovenaan kassabonnen wordt weergegeven.
Titel ontvangstbewijs Titel van het ontvangstbewijs (bijv. "Belastingfactuur").
Voorvoegsel bestelnummer Tekst die voor het bestelnummer wordt weergegeven (bijvoorbeeld "Bestelling").
Titel productkolom Titel van de productkolom (bijv. "Product").
Titel kolom Hoeveelheid Titel van de hoeveelheidskolom (bijv. "Qty").
Titel prijskolom Titel van de prijskolom (bijv. "Prijs").
Subtotaal kolomtitel Titel van de subtotaalkolom (bijv. "Subtotaal").
Toon product SKU Geef de SKU van het product weer op de kassabon.
Inclusieve afkorting Afkorting die wordt gebruikt om de prijs inclusief aan te geven (bijv. "incl.").
Exclusieve afkorting Afkorting die wordt gebruikt om de exclusieve prijs aan te geven (bijv. "excl.").
Kortingen titel Titel van het kortingsveld (bijv. "Kortingen").
Terugbetalingen titel Titel van het restitutieveld (bijv. "Restituties").
Fiscale titel Titel die wordt gebruikt voor het gecombineerde belastingtotaal (bijv. "Belasting").
Totale titel Titel van het gecombineerde totaal (bijv. "Totaal").
Titel betaalmethode Titel van de betalingsmethode (bijv. "Betalingsmethode").
Titel factuuradres Titel van het factuuradres (bijv. "Factuuradres").
Titel afleveradres Titel van het verzendadres (bijv. "Verzendadres").
Inhoud voettekst Optionele inhoud die onderaan bonnen en facturen wordt weergegeven.
FooEvents POS-logo weergeven Het FooEvents POS-logo weergeven onderaan bonnen en facturen.

Betalingen

FE betalingsinstellingen

Betaalmethoden Selecteer welke betaalmethoden moeten worden weergegeven in de POS door de WooCommerce-betaalmethoden in of uit te schakelen. Raadpleeg de Betalingen sectie voor meer informatie.
POS Betalingen Als je eerdere bestellingen in bulk wilt bijwerken om de nieuwe betalingsfunctionaliteit in te schakelen en deze betalingen wilt weergeven op het scherm Betalingen, klik dan op de knop "Bestellingen bijwerken". Opmerking: dit script werkt orders bij in batches van 100.

Integratie

Screenshot 2022 11 07 om 09.34.06 1
Square Betalingen
Toepassing ID Maakt beveiligde communicatie mogelijk tussen de FooEvents POS en de Square Point of Sale app.
Toegangssleutel Koppelt WooCommerce orders aan Square transacties en maakt automatische Square restituties mogelijk in de FooEvents POS app.
Stripe Betalingen
Publiceerbare sleutel Wordt gebruikt voor het initialiseren van een beveiligde Stripe handmatige kaart betalingsformulier in de FooEvents POS app. Deze optie kan leeg worden gelaten als de Stripe handmatige kaart betaalmethode niet zal worden gebruikt.
Geheime sleutel Maakt beveiligde communicatie mogelijk tussen FooEvents POS en uw Stripe account.

Analytics

Screenshot 2022 11 07 om 09.34.25 e1667809080281
Filter 'Verkoopkanaal' inschakelen Maakt een 'Verkoopkanaal' filter op het Orders rapport in WooCommerce Analytics, zodat u kunt filteren tussen bestellingen online en via de FooEvents POS app.
Bestelanalyse inschakelen Sta FooEvents POS toe om anoniem te verzamelen niet-gevoelige gegevens voor bestellingen geplaatst via de FooEvents POS app, zoals ordertotalen, land en betaalmethode (om opt-out, laat dit vakje uitgevinkt).

Status

FooEvents POS voert verschillende controles uit die kritieke informatie weergeven over de configuratie van je winkel en problemen die je aandacht nodig hebben.

Screenshot 2022 11 07 om 09.34.44
Tags , , , , , , , , , , , , , , , ,