CSV

Hoe kan ik tickets overdragen of importeren vanuit een ander systeem?

FooEvents heeft een ingebouwde ticket CSV import tool die kan worden gebruikt om een groot aantal tickets te importeren voor een evenement dat is gegenereerd in een ander systeem. Om tickets te importeren uit een ander systeem, moet je eerst de ticketinformatie exporteren uit het andere systeem als een CSV [...]

Hoe kan ik tickets overdragen of importeren vanuit een ander systeem? Read More "

Kaartjes importeren

FooEvents heeft een ingebouwde ticket CSV importeren tool die kan worden gebruikt om een groot aantal tickets importeren voor een evenement. Het kan ook worden gebruikt om ticket gegevens te migreren van een derde partij systeem in FooEvents. Om tickets te importeren, moet je eerst de FooEvents plugin installeren en een evenement aanmaken. Secties Samenvatting

Kaartjes importeren Read More "

Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat?

FooEvents legt de exacte tijd een deelnemer is ingecheckt of uitgecheckt en slaat deze tijden in uw WordPress database. Met behulp van de FooEvents CSV export functie, kunt u genereren en downloaden van een CSV-bestand dat alle aanwezigen bevat voor een bepaald evenement met de check-in en check-out tijden voor elke deelnemer.

Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat? Read More "

Exporteer informatie over evenementen en deelnemers

Je kunt voor elk evenement een CSV-bestand exporteren met alle ticketnummers, aangepaste aanwezigheidsvelden, incheckgegevens, boekingsinformatie, koper- en aanwezigheidsgegevens. Het CSV-bestand kan worden geopend met een spreadsheetprogramma zoals Microsoft Excel of Google Sheets, waar de gegevens kunnen worden gesorteerd, gefilterd en geanalyseerd. Hier zijn de instructies voor

Exporteer informatie over evenementen en deelnemers Read More "