1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Aanwezigen
  6. /

Exporteer informatie over evenementen en deelnemers

U kunt een CSV-bestand voor elk evenement dat alle ticketnummers, aangepaste deelnemersvelden, incheckgegevens, boekingsinformatie, koper en deelnemergegevens.

. Het CSV-bestand kan worden geopend met elk spreadsheetprogramma zoals Microsoft Excel of Google formulieren waar de gegevens gesorteerd, gefilterd en geanalyseerd kunnen worden.

Schermafbeelding 2020 03 02 om 9.25.40 AM

Hier zijn de instructies om dit te doen:

• Inloggen op uw WordPress Beheersgebied
  • Ga naar Producten in het hoofdmenu
  • Bewerk het relevante gebeurtenisproduct
  • Scroll naar beneden naar de Productgegevens tabbladen
  • Selecteer de Gebeurtenis exporteren tab
  • Vink de optionele vakjes aan als je het volgende wilt toevoegen onbetaalde tickets en factureringsgegevens in de export
  • Klik op de CSV van aanwezigen downloaden knop
FooEvents genereert en downloadt dan een CSV-bestand van alle deelnemers of boekingen voor deze bepaalde gebeurtenis.

Tags , , , , , , , , , ,