FooEvents Kalender

Kan ik de FooEvents Kalender standalone gebruiken?

De FooEvents Kalender bevat de mogelijkheid om elke post, pagina, of aangepaste posttype om te zetten in een evenement en ze weer te geven in een kalender op uw WordPress website. De FooEvents Kalender plugin kan worden gebruikt op zijn eigen zonder de FooEvents voor WooCommerce kern plugin geïnstalleerd, maar het zal geen ondersteuning voor ticketing, multi-dag, en het boeken [...]

Kan ik de FooEvents Kalender standalone gebruiken? Read More "

Waarom wordt mijn kalender niet correct weergegeven als ik een shortcode gebruik?

Je kalender kan onjuist worden weergegeven, of code uitvoeren in plaats van de kalender weer te geven, als je ook een Google Map weergeeft op je productpagina. De JavaScript die is toegevoegd door Google Maps kan conflicten veroorzaken met andere JavaScript-code, waaronder de FooEvents-kalender. Om dit probleem op te lossen, moet je de Google

Waarom wordt mijn kalender niet correct weergegeven als ik een shortcode gebruik? Read More "

Globale instellingen

FooEvents biedt verschillende globale instellingen die het gedrag van je evenementen en tickets kunnen beïnvloeden. U kunt ook het uiterlijk van de FooEvents Check-ins app in de plugin-instellingen. Navigeer naar FooEvents > Instellingen in de linker zijbalk van je WordPress dashboard Selecteer de relevante tab en wijzig de instellingen zoals vereist Wijzigingen opslaan

Globale instellingen Read More "

Shortcodes

De onderstaande shortcodes zijn opgenomen in de FooEvents Calendar plugin Navigeer naar het bericht of de pagina waar je de kalender wilt invoegen op je website. Typ of plak de kalender shortcode in de hoofd tekst editor. Shortcode gebruik Basis kalender [fooevents_calendar] Verander kalender startdag [fooevents_calendar firstDay="0″] 0 = zondag, 1 = maandag

Shortcodes Read More "

Kalender

Vereist de FooEvents Kalender plugin De FooEvents Kalender plugin maakt het mogelijk om je evenementen weer te geven in een stijlvolle kalender op je WordPress website. Kalenders kunnen worden weergegeven met behulp van eenvoudige shortcodes of widgets. Met behulp van de FooEvents Kalender plugin, kun je elke post, pagina of custom post type om te zetten in een evenement en weer te geven in een kalender [...]

Kalender Read More "