FooEvents POS

Waarom worden de betaalmethoden FooEvents POS niet weergegeven?

FooEvents POS bevat de mogelijkheid om betaalmethoden te beheren vanuit uw WordPress admin gebied. Met behulp van de bestaande WooCommerce betaalmethode management scherm, kunt u inschakelen / uitschakelen specifieke betalingsmethoden, wijzigen van de weergave volgorde, en geef ze aangepaste titels door te klikken op de knop Beheren. Als u al geconfigureerd de betaalmethoden en ze nog steeds niet verschijnen binnen de FooEvents [...]

Waarom worden de betaalmethoden FooEvents POS niet weergegeven? Read More "

Hoe toon of verberg ik bepaalde producten of variaties in de POS?

U kunt aangeven of een bepaald product te tonen of te verbergen in FooEvents POS door het bewerken van het product in de WooCommerce backend en te klikken op de POS Instellingen tab. Het product wordt standaard weergegeven in de POS, tenzij u specifiek het vinkje weghaalt bij de instelling "Toon dit product in de POS", die voorkomt dat het product wordt weergegeven in

Hoe toon of verberg ik bepaalde producten of variaties in de POS? Read More "

Integreert FooEvents POS met plug-ins van derden?

FooEvents POS integreert niet specifiek met derden WordPress en WooCommerce plugins zoals WooCommerce Product Bundles en WooCommerce Min / Max Orders, hoewel we willen ondersteuning toe te voegen voor hen in de toekomst. Bepaalde plugins van derden kunnen nog steeds werken, afhankelijk van de functionaliteit die ze uitvoeren, maar we kunnen geen garanties geven. FooEvents voor WooCommerce, echter,

Integreert FooEvents POS met plug-ins van derden? Read More "

Installeren van FooEvents POS

Stap 1: Installeer de FooEvents POS plugin Koop een FooEvents POS plugin licentie, download de plugin van uw FooEvents Account en installeer de plugin op uw website Stap 2: Installeer extra FooEvents extensies FooEvents voor WooCommerce moet worden geïnstalleerd en geactiveerd om te verkopen en afdrukken van tickets in FooEvents POS FooEvents Multi-day moet worden geïnstalleerd en [...]

Installeren van FooEvents POS Read More "

Winkelwagen

De winkelwagen slaat de items van een Bestelling op terwijl deze nog bezig is, voordat de betaling is ontvangen en de bestelling is voltooid. Om items aan de winkelwagen toe te voegen, klikt u gewoon op de miniatuur van het product en het wordt onmiddellijk aan de winkelwagen toegevoegd. Producten die variaties bevatten, worden aangegeven met een klein rasterpictogram

Winkelwagen Read More "

Kassa

Zodra producten zijn toegevoegd aan de winkelwagen, moet u het afrekenproces voltooien, zodat de bestelling van de klant kan worden aangemaakt in uw WooCommerce-winkel en tickets kunnen worden gegenereerd voor evenementproducten. Om het afrekenproces te starten, klikt u op de knop Afrekenen rechtsonder in het scherm. De secties die worden weergegeven in de [...]

Kassa Read More "

Bestellingen

De typische workflow van het verwerken van een bestelling via FooEvents POS is als volgt: Bestellingen worden gemaakt wanneer een winkelwagen wordt verwerkt bij het afrekenen vanuit de FooEvents POS app Het product, winkelwagen en klant informatie wordt verpakt en verzonden naar uw WooCommerce winkel waar een nieuwe bestelling wordt gegenereerd en ingesteld op 'voltooien' WooCommerce zal [...]

Bestellingen Read More "

Klanten

Klanten die worden weergegeven of gemaakt binnen de FooEvents POS app worden opgeslagen als WooCommerce klanten in uw database. WooCommerce klanten zijn in wezen WordPress gebruikers die de 'Klant' gebruikersrol hebben. Als u nieuw bent bij WordPress, kunt u meer informatie over WordPress gebruikers. Klanten kunnen worden gemaakt, bewerkt en bekeken binnen de FooEvents POS

Klanten Read More "

Producten

Producten zijn de items die worden verkocht via uw winkel. Producten worden meestal beheerd via de WooCommerce gebied in uw WordPress dashboard. De FooEvents POS app maakt verbinding met uw WooCommerce winkel en haalt de relevante productinformatie. Secties Toevoegen Producten Bewerken Product Variaties Product Filters Categorie Zoeken Filter Product Kortingen Toevoegen Producten

Producten Read More "