1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Verkooppunt (POS)
  6. /

Producten

Producten zijn de items die worden verkocht via uw winkel. Producten worden meestal beheerd via het WooCommerce gebied in je WordPress dashboard. De FooEvents POS app maakt verbinding met uw WooCommerce-winkel en haalt de relevante productinformatie op.

Secties #

Producten toevoegen

Producten worden toegevoegd aan uw winkel via de WooCommerce backend. FooEvents POS dan verbindt met uw WooCommerce winkel en haalt de relevante productinformatie.

Bezoek de Helpgids voor het beheren van WooCommerce-producten voor een gedetailleerd overzicht van hoe je producten toevoegt aan je winkel. Het proces is vergelijkbaar voor evenement- en niet-evenementproducten.

1. Ga naar uw WordPress Dashboard en dan WooCommerce > Producten > Product toevoegen
  2. Voer een product in Titel en Beschrijving
  3. Volg voor evenementproducten de Evenement opzetten instructies ga anders door naar #4
  4. Ga naar de Productgegevens paneel en vul de relevante productinformatie waar nodig in. Ga voor een gedetailleerd overzicht van de instellingen voor Productgegevens naar de WooCommerce hulpgids.
  5. Een productvariatie instellen indien nodig
  6. Stel uw productafbeelding
  7. Stel uw productcategorie

Screenshot 2022 11 07 om 10.46.54Terwijl producten worden weergegeven in de FooEvents POS app, worden ze niet permanent opgeslagen. Elke keer als de app wordt geladen, zal de app ophalen van uw winkel product informatie, ervoor te zorgen dat het up-to-date is. Als een product wordt bijgewerkt door middel van uw WooCommerce winkel, zullen de wijzigingen alleen weerspiegelen wanneer de app opnieuw wordt geladen.

Producten bewerken

U kunt producten rechtstreeks bewerken vanuit de Producten tabblad in de app menu.

Screenshot 2022 11 07 om 10.47.52

Screenshot 2022 11 07 om 10.48.53Productvariaties kunnen ook direct worden bewerkt en worden apart vermeld onder het hoofdproduct in de zijbalk.

Productvariaties

FooEvents POS ondersteunt zowel eenvoudige producten en variabele producten. Met variabele producten kun je variaties van één product definiëren, waarbij elke variatie een andere SKU, prijs of voorraadniveau kan hebben.

Zie de WooCommerce Variabele productgids voor een gedetailleerd overzicht van hoe je een variabel product maakt.

Wanneer u een variabel product selecteert in FooEvents POS, krijgt u een dialoogscherm waarmee u een keuze kunt maken uit de beschikbare productvarianten.

Met het zoekveld kun je de producten filteren op basis van de producten attributen (bijv. hout).

FooEvents POS scherm met productvariaties

Product filteren

U kunt de FooEvents POS app alleen ophalen van producten van uw site die zijn getagd om een specifieke WooCommerce productcategorie. Dit wordt gedaan via de FooEvents POS plugin-instellingen.

Categorie Filters

Standaard FooEvents POS toont alle gepubliceerde producten binnen de FooEvents POS apps. U kunt dan filteren op de productenlijst met behulp van de categorie drop-down menu. Bij het selecteren van een categorie, alleen producten die zijn getagd om de categorie wordt weergegeven in de producten lijst. Het is belangrijk op te merken, de categorie filter laadt niet de producten, maar toont en verbergt de relevante categorieën.

Zoekfilter

Je kunt ook de resultaten van een categorielijst doorzoeken met behulp van het zoekinvoerveld. De resultaten die onder de zoekbalk worden weergegeven, zullen filteren en alleen producten weergeven die de term bevatten die in de zoekbalk is ingevoerd.

Product Kortingen

U kunt kortingen toepassen op afzonderlijke producten door items aan het winkelwagentje toe te voegen en de knop Product Gereedschap paneel (door op de pijl '>' te drukken). Daar kun je de artikelprijs overschrijveneen vaste korting of een kortingspercentage.

FooEvents POS product kortingen

Naast productkortingen kun je ook bestelkortingen toepassen bij het afrekenen met het nieuwe Korting bestellen veld. Kortingen die worden toegepast bij het afrekenen houden rekening met individuele productkortingen en passen een totale bestelkorting toe indien ingesteld.

FooEvents POS winkelwagenkorting