ICS

Ticket configuratie

Er zijn verschillende instellingen die het gedrag van je tickets bepalen. In deze sectie beschrijven we elke instelling en bespreken we hoe ze kunnen worden gebruikt om het gewenste effect te bereiken. Secties Ticket Instellingen Ticket E-mail Variabelen Globale Instellingen Ticket Thema's Instellingen Ticket Instellingen Bij het aanmaken van een evenement zijn er verschillende instellingen die kunnen worden

Ticket configuratie Read More "

Hoe kunnen bezoekers mijn evenementinformatie aan hun kalender toevoegen?

Er zijn twee verschillende manieren waarop bezoekers je evenementinformatie kunnen toevoegen aan hun kalenderclients, zoals Google Agenda: Schakel de optie Agenda ICS-bestand bijvoegen bij de ticket-e-mail in bij de ticketinstellingen voor het evenement. Hierdoor wordt een ICS-bestand aan de ticket-e-mail gekoppeld, zodat de evenementgegevens automatisch

Hoe kunnen bezoekers mijn evenementinformatie aan hun kalender toevoegen? Read More "