pdf-thema

Waarom zien mijn PDF-tickets er nog steeds hetzelfde uit nadat ik instellingen of details heb gewijzigd?

FooEvents PDF tickets zijn bestanden die zijn opgeslagen op je server. Als u deze bestanden bekijkt of downloadt, wordt de bestaande versie van het PDF-ticket weergegeven die eerder werd opgeslagen. De PDF-tickets die bijgewerkte informatie bevatten, kunnen opnieuw worden aangemaakt, maar alleen nadat u ze opnieuw verzendt met de functie "Ticket opnieuw verzenden" van het ticket.

Waarom zien mijn PDF-tickets er nog steeds hetzelfde uit nadat ik instellingen of details heb gewijzigd? Read More "

Thema's voor tickets

FooEvents Ticket Thema's kunt u de manier waarop uw e-mail tickets kijken met behulp van sjabloon sets genaamd Ticket Thema's. Deze kunnen worden gedownload van de gratis Ticket Themes Gallery op de FooEvents website. Secties Een nieuw ticketthema toevoegen Een ticketthema instellen Een voorbeeld van een ticket verzenden Het logo wijzigen De headerafbeelding wijzigen

Thema's voor tickets Read More "