1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Problemen oplossen
  6. /

Waarom zien mijn PDF-tickets er nog steeds hetzelfde uit nadat ik instellingen of details heb gewijzigd?

FooEvents PDF tickets zijn bestanden die zijn opgeslagen op uw server. Als je bekijk of downloaden deze bestanden, wordt de bestaande versie van het PDF-ticket weergegeven die eerder werd opgeslagen.

De PDF tickets met bijgewerkte informatie kunnen geregenereerdmaar pas nadat je ze opnieuw hebt verzonden met behulp van de "Ticket opnieuw verzenden" functie.