terugbetalingen

Gesplitste betalingen

Met gesplitste betalingen (ook bekend als "gedeeltelijke betalingen" of "gesplitste inschrijving") kan een klant meerdere betalingsmethoden gebruiken (contant, kaart, cheque, enz.) om voor één bestelling te betalen. Het kan ook een handige manier zijn voor vrienden, familie en collega's om te betalen voor groepsaankopen, gedeelde uitgaven of geschenken. Snelle koppelingen Gesplitste betalingen inschakelen [...] toevoegen

Gesplitste betalingen Read More "

Bestellingen

De typische workflow van het verwerken van een bestelling via FooEvents POS is als volgt: Bestellingen worden gemaakt wanneer een winkelwagen wordt verwerkt bij het afrekenen vanuit de FooEvents POS app Het product, winkelwagen en klant informatie wordt verpakt en verzonden naar uw WooCommerce winkel waar een nieuwe bestelling wordt gegenereerd en ingesteld op 'voltooien' WooCommerce zal [...]

Bestellingen Read More "

Stripe betalingsintegratie

FooEvents POS integreert rechtstreeks met Stripe Terminal BBPOS WisePOS ™ E en Verifone P400 smart readers en ondersteunt handmatige invoer van de kaart om in-persoon kaart betalingen vast te leggen. Secties Vereisten Setup Stripe Reader Locaties Stripe API Keys Plugin-instellingen Stripe Reader Registratie en Koppeling Verwerken van betalingen Verwerken van betalingen handmatig vergoeden van een bestelling Vereisten Het volgende is vereist voor

Stripe betalingsintegratie Read More "

Square betalingsintegratie

FooEvents POS integreert rechtstreeks met Square Terminal apparaten en ondersteunt handmatige kaartinvoer voor het vastleggen van in-persoonskaart betalingen. Secties Vereisten Setup Nieuwe Square Applicatie Square Sandbox Square Terminal Integratie Plugin Instellingen Koppelen van een Square Terminal Unpairing een Square Terminal Verwerking van betalingen bij de kassa Met behulp van Square Terminal Handmatige kaartverwerking bij de kassa Een bestelling terugbetalen

Square betalingsintegratie Read More "