Tsjechisch

Welke talen ondersteunt de FooEvents Check-ins app?

De FooEvents Check-ins app ondersteunt momenteel de volgende talen: Engels Afrikaans Arabisch Chinees (Vereenvoudigd) Tsjechisch Nederlands Frans Duits Grieks Hebreeuws Hindi Hongaars Italiaans Maleis Portugees Russisch Spaans Zweeds Je kunt je taalvoorkeuren op elk gewenst moment wijzigen via de instellingen van je apparaat om de Check-ins app te gebruiken in een van de ondersteunde talen.

Welke talen ondersteunt de FooEvents Check-ins app? Read More "