waarschuwingen

Werkt FooEvents met WooCommerce Follow-ups?

Op 31 mei 2023, WooCommerce gepensioneerd de WooCommerce Follow-Ups extensie en ze raden klanten gebruik AutomateWoo plaats. Als zodanig is WooCommerce Follow-ups niet langer beschikbaar voor aankoop op de WooCommerce Marketplace. WooCommerce blijft de WooCommerce Follow-ups extensie ondersteunen tot mei 2024, maar het lijkt erop dat er geen verdere plugin updates zullen worden vrijgegeven.

Werkt FooEvents met WooCommerce Follow-ups? Read More "

Ticket configuratie

Er zijn verschillende instellingen die het gedrag van je tickets bepalen. In deze sectie beschrijven we elke instelling en bespreken we hoe ze kunnen worden gebruikt om het gewenste effect te bereiken. Secties Ticket Instellingen Ticket E-mail Variabelen Globale Instellingen Ticket Thema's Instellingen Ticket Instellingen Bij het aanmaken van een evenement zijn er verschillende instellingen die kunnen worden

Ticket configuratie Read More "