API

Slaat FooEvents POS mijn klantgegevens op of geeft deze door aan derden?

FooEvents POS verbindt rechtstreeks met uw WooCommerce database met behulp van een beveiligde API die uw winkel gegevens (klanten, producten en bestellingen) haalt. Niets van deze informatie wordt opgeslagen of doorgegeven aan derden servers, met inbegrip van onze eigen. WooCommerce behandelt alle eCommerce functionaliteit en betalingsverwerking op precies dezelfde manier als uw online winkel. [...]

Slaat FooEvents POS mijn klantgegevens op of geeft deze door aan derden? Read More "

Mailchimp Integratie

FooEvents bevat de mogelijkheid om deelnemers automatisch toe te voegen aan een Mailchimp-publiekslijst wanneer tickets worden gegenereerd. Je kunt ook standaard tags of evenement-specifieke tags opgeven die kunnen worden gebruikt om je Mailchimp lijst te segmenteren. Secties Voordat je begint FooEvents verbinden met Mailchimp Instellen van de Mailchimp API-sleutel Instellen van de Mailchimp server prefix Sla de

Mailchimp Integratie Read More "

Google-kaarten

Als u FooEvents gebruikt om een Google Map weer te geven op uw productpagina, volg dan deze stappen om Google Maps te configureren voor uw site: Zorg ervoor dat je een geldige Google Maps API-sleutel hebt opgeslagen in FooEvents > Instellingen > Integratie > Google Maps Als je geen Google Maps API-sleutel hebt, kun je er een genereren door de instructies te volgen op

Google-kaarten Read More "

Globale instellingen

FooEvents biedt verschillende globale instellingen die het gedrag van je evenementen en tickets kunnen beïnvloeden. U kunt ook het uiterlijk van de FooEvents Check-ins app in de plugin-instellingen. Navigeer naar FooEvents > Instellingen in de linker zijbalk van je WordPress dashboard Selecteer de relevante tab en wijzig de instellingen zoals vereist Wijzigingen opslaan

Globale instellingen Read More "

Haken

Helaas heeft FooEvents op dit moment geen API of haken beschikbaar voor ontwikkelaars van derden. Dit is iets dat we graag willen aanbieden in de toekomst. Bezoek de Code Snippets sectie voor nuttige aanpassingen van FooEvents functionaliteit

Haken Read More "