app

Check-ins app (Android)

2.4.11 (29 apr 2024) Een instelling toegevoegd voor het inchecken van alle tickets van één bestelling voor hetzelfde evenement en/of boekingsslot Een kleine bug met betrekking tot het ophalen van gegevens op de achtergrond is verholpen, waardoor het automatisch inchecken niet kon worden voltooid 2.4.10 (3 apr 2024) Verbeteringen aan analytics Bibliotheken bijgewerkt naar de nieuwste versies 2.4.8 (21 aug 2023) Kleine updates voor

Check-ins app (Android) Read More "

Check-ins app (iOS)

2.4.12 (17 mei 2024) Weergaveprobleem opgelost waarbij kalenderdagen verdwenen op apparaten met iOS 17 bij het vegen tussen maanden 2.4.11 (29 apr 2024) Een instelling toegevoegd om alle tickets van één bestelling voor hetzelfde evenement en/of boekingsslot in te checken Een kleine bug opgelost met betrekking tot het ophalen van gegevens op de achtergrond, waardoor automatisch inchecken niet mogelijk was

Check-ins app (iOS) Read More "

Moeten bezoekers hun tickets voor mijn evenement uitprinten?

De unieke barcode die wordt weergegeven op elk ticket kan over het algemeen direct worden gescand van een geprint ticket of onscreen van een tablet of mobiele telefoon op het evenement met behulp van de FooEvents Check-ins apps of FooEvents Express Check-in plugin. Wij raden het gebruik van een externe barcodescanner of hoge kwaliteit smartphone camera om barcodes te scannen. De

Moeten bezoekers hun tickets voor mijn evenement uitprinten? Read More "

Welke mobiele telefoons werken het beste met de FooEvents Check-ins app?

De barcodescanner maakt gebruik van de eigen functionaliteit van de camera van de telefoon en de ingebouwde bibliotheken van het besturingssysteem. De nauwkeurigheid en snelheid van het scannen is daarom sterk afhankelijk van de kwaliteit en het vermogen van het apparaat, niet van de app. Over het algemeen hebben we gemerkt dat smartphones uit het hogere segment, met name de nieuwste iPhone, het beste presteren als

Welke mobiele telefoons werken het beste met de FooEvents Check-ins app? Read More "