app

Check-ins app (Android)

2.4.7 (20 jun 2023) De instelling om inchecken te beperken tot de huidige dag is nu ook van toepassing op tickets voor boekingsslots. Ondersteuning toegevoegd voor oplopende ticketnummers. 2.4.6 (11 apr, 2023) Een gegevenssynchronisatiesectie toegevoegd in het Instellingenpaneel om de ticketstatussen van een geselecteerd evenement automatisch bij te werken op basis van de geselecteerde updatefrequentie 2.4.4

Check-ins app (Android) Read More "

Check-ins app (iOS)

2.4.7 (20 jun 2023) De instelling om inchecken te beperken tot de huidige dag is nu ook van toepassing op tickets voor boekingsslots. Ondersteuning toegevoegd voor oplopende ticketnummers. 2.4.6 (11 apr, 2023) Een gegevenssynchronisatiesectie toegevoegd in het Instellingenpaneel om de ticketstatussen van een geselecteerd evenement automatisch bij te werken op basis van de geselecteerde updatefrequentie 2.4.3

Check-ins app (iOS) Read More "

Moeten bezoekers hun tickets voor mijn evenement uitprinten?

De unieke barcode die wordt weergegeven op elk ticket kan over het algemeen direct worden gescand van een geprint ticket of onscreen van een tablet of mobiele telefoon op het evenement met behulp van de FooEvents Check-ins apps of FooEvents Express Check-in plugin. Wij raden het gebruik van een externe barcodescanner of hoge kwaliteit smartphone camera om barcodes te scannen. De

Moeten bezoekers hun tickets voor mijn evenement uitprinten? Read More "

Welke mobiele telefoons werken het beste met de FooEvents Check-ins app?

De barcodescanner maakt gebruik van de eigen functionaliteit van de camera van de telefoon en de ingebouwde bibliotheken van het besturingssysteem. De nauwkeurigheid en snelheid van het scannen is daarom sterk afhankelijk van de kwaliteit en het vermogen van het apparaat, niet van de app. Over het algemeen hebben we gemerkt dat smartphones uit het hogere segment, met name de nieuwste iPhone, het beste presteren als

Welke mobiele telefoons werken het beste met de FooEvents Check-ins app? Read More "