Apple

Check-ins app (iOS)

2.4.12 (17 mei 2024) Weergaveprobleem opgelost waarbij kalenderdagen verdwenen op apparaten met iOS 17 bij het vegen tussen maanden 2.4.11 (29 apr 2024) Een instelling toegevoegd om alle tickets van één bestelling voor hetzelfde evenement en/of boekingsslot in te checken Een kleine bug opgelost met betrekking tot het ophalen van gegevens op de achtergrond, waardoor automatisch inchecken niet mogelijk was

Check-ins app (iOS) Read More "