automatische check-ins

Automatisch inchecken

Standaard, de FooEvents Check-ins apps update het ticket listing scherm na het scannen van een ticket. Dit is om ervoor te zorgen dat de check-in status van alle deelnemers worden bijgewerkt als je meerdere toegangspunten hebt. Als je een evenement met duizenden bezoekers organiseert, kan het bijwerken van deze lijst na elke scan kostbare seconden in beslag nemen en [...]

Automatisch inchecken Read More "

Prestaties streepjescode

Bij het inchecken van grote aantallen bezoekers op een evenement telt elke seconde. In dit document vind je verschillende aanbevelingen om het incheckproces te versnellen en ervoor te zorgen dat je het volgende evenement verplettert. Configureer de FooEvents Check-ins Apps voor snellere check-ins Standaard werkt de FooEvents Check-ins app het ticket listing scherm bij na het scannen van een ticket.

Prestaties streepjescode Read More "