1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Tickets
  6. /

Prestaties streepjescode

Bij het inchecken van grote aantallen bezoekers op een evenement telt elke seconde. In dit document vind je verschillende aanbevelingen waarmee je het incheckproces kunt versnellen en ervoor kunt zorgen dat je volgende evenement een succes wordt.

Configureer de FooEvents Check-ins Apps voor snellere check-ins #

Standaard wordt de FooEvents Check-ins app werkt het ticketlijstscherm bij na het scannen van een ticket. Dit is om ervoor te zorgen dat de incheckstatus van alle bezoekers wordt bijgewerkt als je meerdere toegangspunten hebt. Als je een evenement met duizenden deelnemers organiseert, kan het bijwerken van deze lijst na elke scan kostbare seconden in beslag nemen en het inchecken vertragen. Je kunt dit echter voorkomen door de app zo te configureren dat hij automatisch incheckt. Dit betekent dat wanneer een ticket wordt gescand, de bezoeker automatisch wordt ingecheckt en terugkeert naar het scanscherm, wat het inchecken aanzienlijk versnelt. De app hoeft niet elke keer terug te keren naar de ticketlijst als een ticket wordt gescand, dus je hoeft niet elke keer opnieuw te synchroniseren.

Volg deze stappen om deze instelling in te schakelen:

• Aanmelden bij de FooEvents Check-ins app
  • Ga naar Instellingen
  • inschakelen Automatisch inchecken

Zorg ervoor dat de REST API van je website toegankelijk is #

De FooEvents Check-ins app maakt verbinding met je WordPress website via de REST API. We raden u aan te bevestigen dat uw website REST API is toegankelijk door het volgende adres in te voeren in je webbrowser: 'www.YOURWEBSITE.com/wp-json/fooevents/v1'. Je zou een scherm moeten zien met code die begint met {"namespace":"fooevents/v1","routes": in tegenstelling tot een foutpagina zoals 404 bestand niet gevonden wat aangeeft dat er iets mis is met uw serverconfiguratie of de REST API is geblokkeerd.

Controleer of uw hostingprovider de toegang tot het XML-RPC-bestand niet blokkeert. #

Als de REST API niet toegankelijk is, zal de app proberen verbinding te maken met je WordPress website via de minder geprefereerde WordPress XML-RPC verbinding elke keer dat een deelnemer wordt ingecheckt. FooEvents gebruikt de XML-RPC bestand voor het beoogde doel, spammers gebruiken dit bestand echter vaak voor snode bedoelingen. Als zodanig kunnen sommige hostingproviders of beveiligingsplugins de verhoogde serveraanvragen via dit bestand ten onrechte als verdacht markeren en de FooEvents Check-ins app blokkeren van toegang tot de XML-RPC bestand. Hoewel dit niet vaak voorkomt, raden we je aan om contact op te nemen met je hostingprovider en hem te vragen om ruim voor de dag van je evenement een witte lijst te maken van de IP-adressen van al je apparaten (computer, smartphone, tablet enz.). Om te controleren of je xmlrpc.php bestand toegankelijk is, voer je het volgende in www.YOURSITE.com/xmlrpc.php in de webbrowser op uw telefoon. Je zou het volgende bericht moeten zien als het xmlrpc.php bestand toegankelijk is: "XML-RPC server accepteert alleen POST verzoeken."

Gebruik FooEvents Express Check-ins met een externe barcodescanner #

De snelste en betrouwbaarste manier om een streepjescode te scannen is door het kaartje te scannen met een handheld streepjescodescanner die is gekoppeld aan de FooEvents Check-ins app of FooEvents Snel inchecken uitbreiding. Net als de app, biedt de FooEvents Express Check-ins interface een auto check-in optie. Wanneer deze optie is ingeschakeld, zal de interface een bezoeker automatisch inchecken als er een ticket ID wordt gevonden in het systeem. Dit is verreweg de snelste en meest betrouwbare manier om bezoekers in te checken op je evenement.

Zorg ervoor dat je website is geoptimaliseerd voor grote verkeersvolumes #

Je website zal waarschijnlijk erg druk worden wanneer de kaartjes in de verkoop gaan en ook dichter bij de dag van het evenement. Zorg ervoor dat je website zo snel mogelijk draait door een effectieve caching service te implementeren. Er zijn verschillende caching plugins beschikbaar, maar wij hebben het volgende gevonden WP Raket het makkelijkst te gebruiken en het meest robuust in termen van compatibiliteit met andere plugins en thema's.

Tags , , , , , , , ,