1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Check-ins app
  6. /

Automatisch inchecken

Standaard wordt de FooEvents Check-ins apps het scherm met de ticketlijst bijwerken na het scannen van een ticket. Dit is om ervoor te zorgen dat de incheckstatus van alle bezoekers wordt bijgewerkt als je meerdere toegangspunten hebt. Als je een evenement met duizenden bezoekers organiseert, kan het bijwerken van deze lijst na elke scan kostbare seconden in beslag nemen en het inchecken vertragen.

Je kunt dit echter voorkomen door de app zo te configureren dat hij het volgende uitvoert automatische check-ins. Dit betekent dat wanneer een ticket wordt gescand, de bezoeker automatisch wordt ingecheckt en terugkeert naar het scanscherm, wat het inchecken aanzienlijk versnelt. De app hoeft niet elke keer terug te keren naar de ticketlijst als een ticket wordt gescand, dus je hoeft niet elke keer opnieuw te synchroniseren.

Volg deze stappen om deze instelling in te schakelen:

• Aanmelden bij de FooEvents Check-ins app
  • Tik op de Pictogram Instellingen (rechtsboven in het scherm)
  • inschakelen Automatisch inchecken