evenementinstellingen

Waarom wordt mijn kalender niet correct weergegeven als ik een shortcode gebruik?

Je kalender kan onjuist worden weergegeven, of code uitvoeren in plaats van de kalender weer te geven, als je ook een Google Map weergeeft op je productpagina. De JavaScript die is toegevoegd door Google Maps kan conflicten veroorzaken met andere JavaScript-code, waaronder de FooEvents-kalender. Om dit probleem op te lossen, moet je de Google [...]

Waarom wordt mijn kalender niet correct weergegeven als ik een shortcode gebruik? Read More "

Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat?

FooEvents legt de exacte tijd een deelnemer is ingecheckt of uitgecheckt en slaat deze tijden in uw WordPress database. Met behulp van de FooEvents CSV export functie, kunt u genereren en downloaden van een CSV-bestand dat alle aanwezigen bevat voor een bepaald evenement met de check-in en check-out tijden voor elke deelnemer.

Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat? Read More "

Meerdaagse evenementen

Vereist de FooEvents Multi-day plugin De FooEvents Multi-day plugin maakt het mogelijk om tickets te verkopen die je deelnemers toegang geven tot het evenement over meerdere kalender of opeenvolgende dagen. Wat maakt deze functie uniek is dat de terugkerende dagen niet beperkt tot wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse gebeurtenissen, maar het geeft je de mogelijkheid om

Meerdaagse evenementen Read More "