1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Evenementen
  6. /

Meerdaagse evenementen

Vereist de FooEvents Meerdaags plugin

De FooEvents Meerdaags De plugin maakt het mogelijk om tickets te verkopen die je bezoekers toegang geven tot het evenement op meerdere kalender- of opeenvolgende dagen. Wat deze functie uniek maakt is dat de terugkerende dagen niet beperkt zijn tot wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse gebeurtenissen, maar het geeft je de mogelijkheid om de exacte dagen te kiezen waarop het evenement herhaald zal worden, zodat je granulaire controle hebt.

Eerst moet je een evenement aanmaken. Als je hierbij hulp nodig hebt, ga dan naar Evenement opzetten sectie.

Secties #

Een meerdaags evenement opzetten

Open je evenement in de WordPress dashboard en selecteer de Evenement Instellingen tabblad in de productinstellingen. Ons voorbeeldevenement vindt elke vrijdagavond plaats gedurende 4 weken. Kies '4' in het vervolgkeuzemenu 'Aantal dagen'.

Screenshot 2022 02 15 om 11.34.30

Selecteer vervolgens de Selecteer dagen optie voor de Meerdaags type veld. Dit maakt het mogelijk om exacte kalenderdagen op te geven. De Opeenvolgende dagen voegt gewoon het ingestelde aantal dagen toe vanaf de begindatum van het evenement. Geef de dag en tijd op waarop elke gebeurtenis plaatsvindt:

Screenshot 2022 02 15 om 11.37.33

Als het evenement elke dag op hetzelfde tijdstip plaatsvindt, kun je de Start/einde-tijden globaal instellen? optie om dezelfde begin- en eindtijd in te stellen voor alle datums:

Screenshot 2022 02 15 om 11.39.34

Vul ten slotte de overige informatievelden van het evenement naar wens in en publiceer het evenement.

Je evenement wordt nu herhaald op de opgegeven dagen. Deelnemers kunnen een enkel ticket kopen dat hen toegang geeft tot elke dag. De FooEvents Check-ins app en de FooEvents Snel inchecken plugin biedt aparte check-in opties voor elke dag, waardoor het eenvoudig is om de toegang voor het evenement te beheren. De FooEvents Kalender-invoegtoepassing wordt ook elke dag van het evenement weergegeven, zoals geïllustreerd in de voorbeelden.

Plugin-integraties

Het inschakelen van de FooEvents Multi-day plugin voegt extra functies toe aan sommige van de andere FooEvents plugins en apps: