FooEvents Meerdaags

Moet ik andere FooEvents plugins installeren om FooEvents POS te gebruiken?

FooEvents POS is een standalone plugin, wat betekent dat je niet nodig hebt om andere FooEvents plugin extensies te installeren om de standaard functies van de FooEvents POS app te gebruiken. Echter, om een van de FooEvents integratie functies, waaronder het verkopen en afdrukken van tickets, het maken van boekingen en het selecteren van zitplaatsen te gebruiken, moet u [...]

Moet ik andere FooEvents plugins installeren om FooEvents POS te gebruiken? Read More "

Hoe voeg ik ondersteuning voor dagelijkse begin- en eindtijden toe aan mijn ticket thema's?

Vanaf versie 1.5.5 van de FooEvents Meerdaagse plugin, kun je verschillende begin- en eindtijden selecteren voor elke dag van een meerdaags evenement. Ondersteuning voor deze functie is ook toegevoegd aan alle FooEvents Ticket Thema's. Volg deze instructies om een bestaand ticket thema bij te werken. Als u gebruik maakt van een aangepaste ticket thema

Hoe voeg ik ondersteuning voor dagelijkse begin- en eindtijden toe aan mijn ticket thema's? Read More "

Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat?

FooEvents legt de exacte tijd een deelnemer is ingecheckt of uitgecheckt en slaat deze tijden in uw WordPress database. Met behulp van de FooEvents CSV export functie, kunt u genereren en downloaden van een CSV-bestand dat alle aanwezigen bevat voor een bepaald evenement met de check-in en check-out tijden voor elke deelnemer.

Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat? Read More "

Codeknipsels

Dit is een document voor ontwikkelaars. Als u niet bekend bent met code / templates en het oplossen van potentiële conflicten, neem dan contact op met een ontwikkelaar die bekend is met FooEvents en / of WooCommerce. Belangrijk, lees eerst Deze snippets worden geleverd als een hoffelijkheid en maken geen deel uit van de FooEvents productaanbod. Ze worden beschouwd als aanpassingen en zijn niet officieel

Codeknipsels Read More "

Virtueel evenement: eSports live streamen

Scenario Een eSports-organisatie plant een gratis live-evenement waarbij 5 afzonderlijke toernooien tegelijkertijd worden gestreamd over een periode van 3 dagen. Ze zullen Zoom webinars gebruiken om elke live stream uit te zenden. Wanneer een deelnemer zich inschrijft voor dit gratis evenement, moet het volgende gebeuren: Deelnemers moeten automatisch worden voorgeregistreerd voor elk Zoom webinar [...]

Virtueel evenement: eSports live streamen Read More "

Virtueel evenement: Conferentie

Scenario Een evenementbedrijf plant een 2-daagse virtuele conferentie die zal worden gepresenteerd met behulp van Zoom webinars en vergaderingen. Ze zijn van plan om 2 webinars te presenteren gedurende twee dagen. Ze zullen ook een open discussie organiseren waar deelnemers met elkaar kunnen communiceren via een Zoom-bijeenkomst. Wanneer een deelnemer toegang koopt tot de virtuele conferentie,

Virtueel evenement: Conferentie Read More "

Virtueel evenement: Kunstlessen

Scenario Een kunstacademie wil online kunstlessen aanbieden met behulp van Zoom. Ze zijn van plan les te geven aan een groep studenten via Zoom-bijeenkomsten, zodat de studenten kunnen communiceren met de docent en andere deelnemers. Toegang tot de lessen zal worden verkocht via hun website als een pakket dat toegang tot drie verschillende lessen omvat.

Virtueel evenement: Kunstlessen Read More "