Staat FooEvents gebruikers toe om hun eigen evenementen in te dienen via mijn site?

FooEvents maakt het op dit moment niet mogelijk voor gebruikers om informatie over evenementen rechtstreeks aan te maken en in te dienen via de front-end van je website. U kunt vastleggen informatie op de front-end met behulp van een formulier plugin en dan handmatig de gebeurtenissen in de back-end met behulp van deze informatie. Als alternatief kun je overwegen om gebruikers beperkte toegang te geven tot je WordPress Admin Area om [...]

Staat FooEvents gebruikers toe om hun eigen evenementen in te dienen via mijn site? Read More "