HTML

Hoe verzend ik PDF-tickets afzonderlijk of als bijlage bij een e-mail?

Je kunt FooEvents configureren om ofwel een tekst / HTML-ticket e-mail met de PDF-ticket bijgevoegd OF u kunt een e-mail met alleen de PDF-ticket bijgevoegd. Om dit op te zetten, doe dan het volgende: Log in op uw WordPress Admin Gebied Blader naar FooEvents > Instellingen > PDF-tickets Zorg ervoor dat de instelling PDF-ticket bijvoegen

Hoe verzend ik PDF-tickets afzonderlijk of als bijlage bij een e-mail? Read More "

Thema's voor tickets

FooEvents Ticket Thema's kunt u de manier waarop uw e-mail tickets kijken met behulp van sjabloon sets genaamd Ticket Thema's. Deze kunnen worden gedownload van de gratis Ticket Themes Gallery op de FooEvents website. Secties Een nieuw ticketthema toevoegen Een ticketthema instellen Een voorbeeld van een ticket verzenden Het logo wijzigen De headerafbeelding wijzigen

Thema's voor tickets Read More "

Hoe pas ik een bestaand FooEvents Ticket thema aan of hoe maak ik mijn eigen PDF of HTML Ticket thema?

Dit artikel leidt je door het proces van het maken van je eigen FooEvents Ticket Theme, die we raden u aan te lezen voordat u verder gaat: Creatief aan de slag met FooEvents Ticket Thema's - Deel 1 Creatief aan de slag met FooEvents Ticket Thema's - Deel 2 Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de manier waarop PDF-tickets worden gegenereerd is iets anders

Hoe pas ik een bestaand FooEvents Ticket thema aan of hoe maak ik mijn eigen PDF of HTML Ticket thema? Read More "