voor meerdere gebruikers

Sites met meerdere leveranciers

Hoewel FooEvents kan werken zoals vereist, afhankelijk van de multi-vendor oplossing, is het mogelijk dat je problemen ondervindt. Hoewel de producten voor evenementen hoogstwaarschijnlijk zullen werken in deze opstelling, kunnen we niet garanderen dat plugins van derden de tickets en aangepaste berichttypen voor deelnemers zullen ondersteunen in een multi-vendor omgeving. De FooEvents Check-ins apps zijn ook niet [...]

Sites met meerdere leveranciers Read More "

Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen

FooEvents maakt uitgebreid gebruik van de ingebouwde WordPress gebruiker rol en mogelijkheden functionaliteit om een betere privacy te waarborgen. Standaard hebben alleen gebruikers met de rol "Administrator" in WordPress toegang tot alle FooEvents functies. Als u een extra rol om toegang te hebben tot specifieke FooEvents functies, moet u mogelijkheden toe te wijzen aan deze rol met behulp van een

Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen Read More "

Kan ik FooEvents installeren op een WordPress Multisite of multi-vendor netwerk?

WordPress Multisite omgeving of "netwerk" FooEvents kan worden geïnstalleerd in een WordPress Multisite omgeving of "netwerk". U kunt meer lezen over "Het creëren van een netwerk" hier: https://wordpress.org/documentation/article/create-a-network In wezen zou elke gebruiker hebben hun eigen URL bijvoorbeeld http://your-website.com/username/ en hun eigen inloggegevens. De FooEvents plugin (s) zal worden geïnstalleerd op het hoofddomein alleen en dan alle

Kan ik FooEvents installeren op een WordPress Multisite of multi-vendor netwerk? Read More "