publiek

Werkt FooEvents met WooCommerce Follow-ups?

Op 31 mei 2023, WooCommerce gepensioneerd de WooCommerce Follow-Ups extensie en ze raden klanten gebruik AutomateWoo plaats. Als zodanig is WooCommerce Follow-ups niet langer beschikbaar voor aankoop op de WooCommerce Marketplace. WooCommerce blijft de WooCommerce Follow-ups extensie ondersteunen tot mei 2024, maar het lijkt erop dat er geen verdere plugin updates zullen worden vrijgegeven.

Werkt FooEvents met WooCommerce Follow-ups? Read More "

Mailchimp Integratie

FooEvents bevat de mogelijkheid om deelnemers automatisch toe te voegen aan een Mailchimp-publiekslijst wanneer tickets worden gegenereerd. Je kunt ook standaard tags of evenement-specifieke tags opgeven die kunnen worden gebruikt om je Mailchimp lijst te segmenteren. Secties Voordat je begint FooEvents verbinden met Mailchimp Instellen van de Mailchimp API-sleutel Instellen van de Mailchimp server prefix Sla de

Mailchimp Integratie Read More "