scanner

Barcodes

Barcodes zijn in wezen visuele weergaven van cijfers en letters. FooEvents POS kan de meeste barcodeformaten scannen met een compatibele Bluetooth-barcodescanner. Het zal een product identificeren met een overeenkomend product ID of SKU als het bestaat in de database van je winkel. Secties Barcodes maken Barcodes scannen Fouten bij het scannen van barcodes maken Uw barcode

Barcodes Read More "

Ondersteunde hardware

Secties Desktop printers Thermische printers Thermische printer instellingen Barcode scanners Stripe betalingen Square betalingen Desktop printers Tickets en bonnetjes kunnen worden afgedrukt met een USB, AirPrint (FooEvents POS alleen op macOS) OF draadloze compatibele printer. Een uitgebreide lijst van AirPrint-only apparaten kan worden bekeken op deze Apple support pagina. Hier zijn een paar printers [...]

Ondersteunde hardware Read More "

Moeten bezoekers hun tickets voor mijn evenement uitprinten?

De unieke barcode die wordt weergegeven op elk ticket kan over het algemeen direct worden gescand van een geprint ticket of onscreen van een tablet of mobiele telefoon op het evenement met behulp van de FooEvents Check-ins apps of FooEvents Express Check-in plugin. Wij raden het gebruik van een externe barcodescanner of hoge kwaliteit smartphone camera om barcodes te scannen. De

Moeten bezoekers hun tickets voor mijn evenement uitprinten? Read More "

Welke mobiele telefoons werken het beste met de FooEvents Check-ins app?

De barcodescanner maakt gebruik van de eigen functionaliteit van de camera van de telefoon en de ingebouwde bibliotheken van het besturingssysteem. De nauwkeurigheid en snelheid van het scannen is daarom sterk afhankelijk van de kwaliteit en het vermogen van het apparaat, niet van de app. Over het algemeen hebben we gemerkt dat smartphones uit het hogere segment, met name de nieuwste iPhone, het beste presteren als

Welke mobiele telefoons werken het beste met de FooEvents Check-ins app? Read More "